Azi imi cumpar un „ţinător” superb
September 30, 2011
Omul din spatele autismului
September 30, 2011

Avon te invită să te alături Marșului Roz!Întotdeauna mi-au plăcut cei de la Avon pentru inițiativele lor sociale pentru sprijinirea femeilor. Și, pe lângă produsele cosmetice pe care le consum și le recomand, îmi plac foarte mult produsele lor personalizate ce sunt comercializate tocmai pentru a susține cauzele sociale despre care menționam.

În data de 1 octombrie, mâine adică, Avon organizează în Iași Marșul Roz, o acțiune de informare și sensibilizare a populației ce susține Campania împotriva cancerului la sân sub sloganul ”A promite înseamnă a face, promite să mergi la control!”. Startul marșului se va da din fața Palatului Culturii, ora 10.30, iar linia de sosire va fi în Parcul Copou – Casa de Cultură Mihai Ursachi, ora 12.00.

Eu mărturisesc că fac parte din majoritatea persoanelor care merg la medic doar atunci când le doare ceva, dar nici atunci cu ușurință. Eventual, ar trebui să ajung în stadiul în care nu mai pot merge pe propriile picioare pentru a recunoaște că am nevoie de un medic. Când eram mică, preferam să suport zile întregi o durere de măsea, decât să merg la stomatolog. Și nu mă mândresc cu asta! DELOC! Și aș fi vrut să fiu singura care se comportă așa însă, din păcate, nu sunt!

Tu când ai fost ultima oară la un control?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.