Voci feminine care nu mă lasă rece
August 4, 2011
La mulți ani, draga noastră Elena!
August 5, 2011

Avem cea mai stabilă relație dintre toate relațiile existente


Avem o relație de aproximativ patru ani. Nici nu mai știu cum am intrat unul în viața celuilalt dar, cu siguranță, a fost o pătrundere firească. Din câte îmi amintesc acum, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Parcă era o dimineață de vară, atunci când prietena mea și-a manifestat entuziasmul la adresa lui. Și de atunci suntem nedespărțiți.

Este unul dintre puținii care mă face să-mi dau seama că în România există mulți oameni care gândesc și cu care poți purta o conversație care să nu fie despre ultimele trenduri vestimentare. Este singurul care mă face să afirm că vom avea o relație eternă, indiferent de ceea ce ni se va întâmpla.

Este ciudat, amuzant, deștept și, cu siguranță, ieșit din comun. Este genul acela pe care fie îl iubești, fie îl detești. Nu prea există o cale de mijloc în ceea ce-l privește, nu prea există un ”nu-mi prea place, dar merge”. Este alb sau negru.

Nu pot fără el. Îmi lipsește ca aerul atunci când nu-l pot avea și mă bucur ca un porcușor de Guineea la vederea unui castravete atunci când îl am în preajmă. Când nu este lângă mine, îmi răsună în minte. Îl caut și abia aștept să ajung într-un loc în care să pot să-l am.

Nu este o relație egoistă: îl recomand și prietenilor și crește în mine o satisfacție imensă atunci când și alții îl laudă. Simt că mă leagă de ceilalți iubitori ai lui o complicitate ciudată care ne încadrează cumva într-un grup ales. Nu trebuie să vorbim despre el; este suficient să ne uităm unul la altul și ne dăm seama repede că el este prietenul nostru comun.

Eliberadio, if you know what I mean!

Sursa foto: Flickr.com

Share

10 Comments

 1. clamaria says:

  foarte frumos dar parerea mea e ca orice dependenta nu e ok.
  in rest, agree with you.

 2. Ines Prodan says:

  Sunt de acord cu părerea ta, dar până acum nu s-a dovedit a fi malefică.

 3. Maxu' says:

  Nu pentru Ines. Mai sunt unele ciudatenii de melodii care zboara uneori pe post, caz in care, citez: “Nu schimba, e Gueriila!”

 4. minibebe says:

  interesant articolul.O sa-l recomand prietenelor

 5. eyreene says:

  sa o tineti tot asa!

 6. Ines Prodan says:

  @eyreene: Eu nu cred că tu ai citit articolul :)))

 7. oana says:

  Eu sunt dependentă de EuropaFm 🙂

 8. idealbebe says:

  Felicitari:) sa aveti grija de voi!

 9. Ines Prodan says:

  O, Doamne! Things you do to get a link…

 10. […] mai spus că sunt un mare fan Radio Guerilla, nu? Pentru cei care nu ascultă, acolo apar în premieră toate melodiile care mai apoi, cam după […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.