Atunci când bărbatul e la cratiță
March 31, 2014
2 Aprilie, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului
April 1, 2014

ATELIERE caută maeștri

Speach-uri captivante și aplicații din alea faine – toate la puterea a VI-a, pentru că aprilie e luna ATELIERElor în PRIME.  Ce se înseamnă asta? Că au loc trei workshop-uri ce se desfășoară simultan și sunt susținute de specialiști din domeniul Comunicării și al Relațiilor Publice.

creatie

Dacă ți-am stârnit curiozitatea măcar un pic, să-ți spun și mai multe.  Pe 6 aprilie 2014 îi poți întâlni pe Ștefan Negoiță, Raluca Gavrilescu și Oana Filip. De la ei vei afla cât mai multe despre copywriting și cum exersezi un așa talent.  Ce mai rămâne de făcut?

inscrieri

 

Exact! Să te înscrii. Startul s-a dat deja, așa că nu e timp de pierdut. Ia o decizie demnă de un maestru și înscrie-te aici. După ATELIERE ai să știi ce presupune munca unui copywriter și  care sunt calitățile unui  profesionist. Trebuie să mai știi că taxa de înscriere e de 15 lei.

Echipa are o provocare pentru tine: fă un slogan pentru lansarea a unui produs inexistent pe piață, berea la plic. Și dacă e cel mai creativ dintre toate, ți-ai asigurat un loc gratuit la unul dintre workshop-uri și nu îți mai rămâne decât să vii duminică, pe 6 aprilie, ora 10.00, în corpul R al UAIC.

masina de scris

 

Ia-ți gândurile în poșetă și ne vedem acolo!

Sursa foto: facebook.com/ateliere

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.