Punct. Și de la capăt. O nouă săptămână
June 6, 2011
La mulți ani, dragii mei!
June 6, 2011

Astăzi stau tolănită în șezlong

În cazul în care mai este vreun cititor care nu are această informație despre mine, o să lămuresc acum pe toată lumea: eu stau la casă.

Nu o să enumăr acum toate avantajele de a sta la casă dar, printre multe altele, se numără faptul că, dacă, din întâmplare, ai primit un șezlong de ziua ta, chiar ai ce face cu el și îl poți folosi la adevăratul său potențial.

Prin urmare, astăzi îmi voi lua o zi liberă și voi sta tolănită în șezlong în curte, cu o carte în mână. Și plănuiesc să stau acolo mult și bine, cel puțin trei ore (pentru că mi-am fixat un obiectiv: să termin cartea și să mă apuc de alta).

Cel mai mult îmi place să stau în șezlong dimineața, atunci când sunt singura persoană din casă trează, cu o cană mare de cafea alături, acompaniată de un bol cu căpșuni cu frișcă deasupra. Este cel mai mare răsfăț pe care aș putea să mi-l fac singură cadou.

Așa că, dragi cititori, vă doresc să aveți parte de o zi relaxantă și cel puțin la fel de leneșă ca a mea!

Sursa foto: flickr.com

Share

3 Comments

  1. catalina says:

    frumos…:x

  2. Andreea Marc says:

    GENIAL! Dar nu mă mut și eu la casă … bine, bine! Până atunci, ar trebui să îmi iau un șezlong și să mă duc undeva la iarbă verde. Starea e absolut superbă.

    Ah, și aș înlocui frișca de pe căpșuni cu ciocolată. Normal, că doar sunt ”chocolate addicted” 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.