Cȃt de ignorant poate fi un om?
October 9, 2012
După un an de Kangoo Jumps
October 9, 2012

Astăzi stau la poveşti cu mama!

Ştiu că pentru unii dintre voi, care locuiesc în acelaşi oraş cu părinţii, acest lucru se poate întâmpla cam oricând vor ei, cu o condiţie simplă: să aibă şi unii şi ceilalţi timp. În cazul meu, însă, este mai dificil să am o discuţie faţă-n faţă cu mama şi una la telefon sau pe internet nu se va compara niciodată cu cea autentică.

Aşadar, astăzi vreau să profit la maxim de faptul că am norocul de-a mă afla în acelaşi oraş cu mama pentru putin timp şi o să-mi petrec întreaga zi stând de vorbă cu ea! E adevărat că îi spun mai mereu ce-am mai făcut, ce s-a mai întâmplat, însă mai sunt şi unele lucruri pe care nu le poţi spune la telefon. Sau pur şi simplu nu-i poţi spune atunci, fie pentru că e prea proaspătă întâmplarea şi încă nu ţi-ai clarificat tu înseţi sentimentele cu privire la asta, fie că încerci să n-o încarci pe ea cu griji în plus.

Dar atunci când toate au trecut cu bine şi s-au rezolvat, când ai ajuns din nou acasă după o altă experienţă, un alt hop, o altă încercare cu reuşitele şi nereuşitele ei, poţi vorbi liber despre toate – şi bune, şi rele – despre care n-ai vorbit până acum. Şi parcă par a fi, dintr-o dată, atât de multe de zis încât nici nu ştii cu care să începi şi de unde s-o iei!

Aşa că vă propun şi vouă, indiferent dacă aveţi ocazia să faceţi asta mai des decât mine sau nu, să dedicaţi ziua de astăzi unor poveşti alături de mama.

Sursa foto: whatafy.com

Share

1 Comment

  1. cucky says:

    Te iubesc mult, pui mic si scump !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.