Laptele de cămilă, perfect pentru piele
April 10, 2013
Astăzi citesc poezii
April 11, 2013

Astăzi mănânc cele mai bune cupcakes de pe Pământ

fproject_1_1

Mă știți deja: oricât de mult aș încerca să păstrez o limită a decenței în ceea ce privește greutatea, nu cred că aș putea să refuz vreodată ceva cu adevărat bun, fie dulce, fie sărat.

Prin urmare, oricare ar fi etapa alimentației mele din prezent, o voi da la o parte și vă voi povesti despre cupcakes-urile de la Muffins&Cookies Shop. Probabil că mi-ați mai văzut extazul și pe Facebook, dar am vrut să fiu sigură că mesajul meu despre cele mai delicioase cupcakes de pe Pământ ajunge la voi exact așa cum îmi doresc.

Pe doamna Alexandrina, autoarea bunătăților despre care povestesc, am cunoscut-o la un curs de abilități antreprenoriale, acolo unde am fost încurajate să aducem „mostre” din ideea noastră de afacere iar dumneaei a adus aceste lucrușoare minunate care mă fac să-mi lase gura apă numai când mă gândesc la ele.

Să spunem că am putea să depășim momentul în care eu vă spun că sunt cele mai bune și mai drăgălașe bunătăți gustate vreodată și ajungem la faptul că doamna Alexandrina s-a ambiționat să le păstreze naturale și să refuze toate ideile de mixuri care ar putea să le facă să țină mai mult sau de coloranți ce le-ar putea face mai atractive (de parcă ar putea fi mai atractive de atât). În plus, doamna Alexandrina le face și pentru băiețelul dumneaei, degustătorul nr. 1 de cupcakes, deci nu ar avea cum să folosească astfel de trucuri.

Eu vă sfătuiesc să profitați de faptul că afacerea doamnei Alexandrina încă este la început pentru că, în curând, va trece printr-un proces de rebranding, în drumul său către cucerirea Planetei, și cine știe cât o să trebuiască să așteptați la coadă pentru un singur cupcake! Trust me, I’m an Ines!

Share

1 Comment

  1. Vai, Ines, ce poftă mi-ai făcut! Şi e abia 5 dimineaţa… :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.