Simplitatea unei întrebări importante
July 7, 2011
Nuntă eco
July 8, 2011

Astăzi mă bronzez

Eu am marele noroc de a avea o piele care atrage soarele şi care se înnegreşte din prima, fără să mai treacă prin etapa “roşie-ca-racul”. Niciodată nu am avut probleme cu bronzul; întotdeauna s-a prins de mine fără să stau prea mult la soare.

Totuşi, de când mă ştiu eu, am impresia că am picioarele prea albe. Ştiu că fetele care au o piele foarte deschisă la culoare şi cărora le este foarte greu să se bronzeze o să spună că habar n-am despre ce vorbesc, însă întotdeauna am avut eu piticul ăsta cu picioarele mele prea albe.

Prin urmare, azi îmi trag şezlongul la soare, mă înarmez cu o pereche de ochelari de soare, cu o carte şi cu un mojito şi mă bronzez. Mai exact, îmi bronzez picioarele. Am calculat eu şi, cam în două ore, cred că problema va fi rezolvată.

Sursa foto: Flickr.com

Share

1 Comment

  1. Andreea Marc says:

    Ador să stau tolănită la soare și să mă bronzez. Nici eu nu am probleme cu înroșirea pielii și trec direct de la alb la negru. Dacă mă lași dimineața pe plajă, sunt șanse foarte mari să mă găsești în același loc și seara, eventual dormind 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.