Se vede că nu ai ieşit din ţară!
January 10, 2012
Bunică de împrumut
January 10, 2012

Astăzi îmi setez obiective

Știu că majoritatea lumnii face acest lucru la final de an sau la începutul lui, eventual în noaptea dintre ani, dar eu mi le setez oricând. Și nu sunt obiective mărețe, am spus deja că nu pot face acest lucru, sunt mai mult anumite lucruri care trebuie terminate într-un anumit timp pentru ca, mai apoi, eu să fiu mai bucuroasă că am reușit să le fac.

Obiectivele sunt de tipul: să-mi rezolv problemele cu dentistul până la data de X, să slăbesc Y kilograme până la data de X, să citesc [înserează aici numele tuturor cărților] până la data de X și altele de acest fel.

După cum am spus, nu sunt obiective care să îmi schimbe radical viața, dacă le ating. Voi obișnuiți să faceți din astea?

Sursa foto: Flickr.com

Share

5 Comments

 1. Oh, da!
  De obicei imi setez obiective din astea chiar inainte sa adorm, si daca nu am telefonul sau tableta la indemana sa le notez, le uit pana dimineata! 🙂

 2. Georgiana Vieru says:

  Eu nu am facut asta pana anul trecut, la final de an, cand mi-am stabilit un obiectiv mare si frumos pentru 2011, si l-am atins. Vazand ca merge, mi-am propus sa-mi stabilesc obiective si pentru 2012, dar se pare ca sunt la jumatatea lui ianuarie si inca nu am gasit timp pentru asta. Cred ca o sa iau rasfatul tau de azi ca pe un semn..:)

 3. Ines Prodan says:

  @Lori: da, am și eu obiective din astea pe care le setez numai în vis :).

  @Georgiana: CLAR, e un semn!

 4. Carmen Gherca says:

  Am avut ocazia sa-mi fac un plan de dezvoltare personala. A fost foarte interesant fiindca am realizat ca eu tot timpul imi fixam obiective foarte mari si nu eram in stare sa-mi fixez acele obiective mici care ma ajutau sa ajung la cele pe care mi le doream in final.

 5. A S says:

  dragele mele. Eu le scriu pe foaie. Pana nu vad foaia plina de randuri taiate nu ma las.
  Succes voua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.