Cum se vede lumea când ești răcită
September 28, 2010
Cum faci față criticilor?
September 29, 2010

Astăzi îmi răsfăţ iubitul

O adevărată Belva nu îşi neglijează iubitul şi nici nu se consideră a fi o femeie fatală ce nu are nevoie de un bărbat. Ea îşi respectă şi îşi preţuieşte iubitul şi de ce nu, îl şi răsfaţă. Aşa că fie că îi pregăteşti felul de mâncare preferat, fie că îi faci masaj sau doar îl alinţi, oferă-i răfăţul preferat. Nu trebuie să fie o surpriză fabuloasă sau o cină complicată. Răsfaţă-l simplu şi cu multă dragoste! Şi să nu crezi că ei nu se alintă sau nu le place răsfăţul căci te înşeli. Încearcă şi vei vedea!

Tu îţi răsfeţi iubitul? Şi dacă da în ce fel? Cine este răsfăţatul relaţiei? Tu sau el?

Share

5 Comments

 1. Andreea Marc says:

  Eu zic că el e răsfățatul și el zice că eu sunt răsfățata. Eu știu că el mă răsfață, dar ne place să ne tachinăm reciproc.

  Cred că aceste mici detalii fac viața mai frumoasă și relația mai stabilă. Un mic dejun adus la pat cu un mesaj de dragoste pe șervețel, un mic text de bună dimineața scris cu rujul pe oglinda din baie, un masaj lung seara după o zi extenuantă la serviciu, o cină delicioasă cu 2 lumânări aprinse alături etc etc.

  Nu aș rezista fără aceste lucruri care știu că îi aduc zâmbetul pe buze și mă bucur că am lângă mine persoana potrivită care să se bucure cum trebuie de ele.

  Îmi place răsfățul de astăzi 🙂

 2. Eu zic că lor le place şi mai mult răsfăţul de astăzi :)) Alin deja cere să fie răsfăţat :))

 3. raluca says:

  sunteti norocoase pentru ca aveti langa voi niste persoane care stiu sa aprecieze asemenea gesturi si nu considera ca a-i gati ceva sau a-l alinta este de datoria femeii in general… ca am auzit de la un barbat zilele trecute faptul ca “femeile din ziua de azi au numai pretentii, sunt toate printese, dar au uitat ca locul lor este sa ingrijeasca casa” (scuzati cacofonia).

  asadar, e foarte important sa ai pe cine sa rasfeti, o persoana acre sa aprecieze astfel de gesturi si care sa raspunda ca atare…

 4. Andreea Marc says:

  Ai dreptate, Raluca. Din păcate sunt foarte multe cazurile în care femeia e silită să facă aceste gesturi, ca fiind parte din atribuțiile ei zilnice.

  Da, suntem bucuroase că avem pe cineva care apreciază și care chiar se simte răsfățat.

  Aseară, când am ajuns acasă, după un ou Kinder și un masaj, Etienne mi-a spus că e timpul să fiu și eu răsfățată după o zi plină. Așa că mi-a spus să mă îmbrac că ieșim. Nu a spus unde până nu am ajuns în fața casei de bilete unde aveam rezervare la film. Din păcate eram prea obosită și am adormit în sală, dar gestul lui contează, nu? :p

 5. Bineînţeles că gestul contează. În final, lucrurile simple sunt cele care te fac împlinit şi fericit într-o relaţie. O relaţie fără puţin răsfăţ e sad, părerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.