Vă declar soț și soție
June 11, 2012
Mi-e dor de el …
June 11, 2012

Astăzi ies la shopping de sandale

Articol care – sper eu – este pentru bărbații care nu înțeleg, dar care – sper eu – vor înțelege:

Există două perioade ale anului, atunci când se schimbă sezonul (evident), în care trebuie să îmi înnoiesc semnificativ colecția de încălțăminte. Desigur, această colecție se completează și între sezoane, dar achizițiile nu sunt atât de vizibile, nici în pantofar, nici pe card.

Dacă vorbim despre sezonul toamnă-iarnă, orice femeie știe că din casa ei nu au voie să lipsească măcar câte un reprezentant din următoarele categorii: pantofi cu toc, balerini, pantofi cu platformă, botine cu toc, botine cu platformă, cizme cu toc, cizme fără toc, cizme cu platformă, ghete.

Iar dacă este să vorbim despre sezonul primăvară-vară, aici lucrurile devin și mai complicate deoarece, acum câțiva ani, s-au inventat și cizmele de vară (care, evident, pot fi cu toc, fără toc și cu platformă), la care se mai adaugă și pantofii decupați și sandalele (cu toc, fără toc sau cu platformă).

Acestea fiind spuse, cineva ar trebui să fie – sper eu – fericit pentru că eu astăzi, din toată lista menționată mai sus, îmi cumpăr doar sandale fără toc.

Sursa foto: Flickr.com

Share

1 Comment

  1. Irina Vasilache says:

    Mi-am cumparat si eu sandale de curand si sunt tare incantata de ele. Sunt asa cum mi-am dorit 😀 Noul Siraj- Mirage a fost salvarea mea, chiar gasesti lucruri dragute 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.