Sărbători de iarnă în sala de sport
January 11, 2013
Surprinzătorul 2013
January 11, 2013

Astăzi ies cu fetele mele

Din articolele noastre din ultima vreme cred că v-aţi dat cu toţii seama că fiecare dintre noi, belvele, am savurat sărbătorile de iarnă la maxim, ne-am deconectat şi la propriu şi la figurat, ne-am ascuns telefoanele şi laptopurile în dulap şi-am petrecut cu cei dragi.

Oricât ne-a fost de bine, însă, în sânul familiei, cred că toate am dus dorul măcar puţin micilor chicoteli de zi cu zi specifice belvelor. Altfel nu-mi explic reacţia promptă a fiecăreia dintre noi atunci când mama Belvă a făcut strigarea pentru primul Belvameet din acest an. Aşa că astă seară ne adunăm fiecare de pe la joburile sau căsuţele noastre (unii dintre noi încă mai sunt concediu:) ) şi petrecem în stilul caracteristic: cu multe zâmbete (a se citi râs cu gura pân’ la urechi), cu un vinuţ care ştim, din experienţă, că va face discuţiile şi mai aprinse şi mai savuroase, cu prăjiturele home-made, ronţănele şi jocuri care mai de care mai provocatoare ce ne vor pune perspicacitatea la încercare.

Acum, între noi fie vorba, la cum suntem de guralive şi la cât vom avea de povestit de prin concedii, am o vagă impresie că jocurile vor rămâne neatinse. Ceea ce nu m-ar deranja foarte tare, având în vedere că sunt pierzător calificat când vine vorba de Catan, Monopoly sau alte jocuri de genul.

Voi ce planuri aveţi pentru acest început de weekend?

Sursa foto: uptowngirlsnightout.webs.com

Share

1 Comment

  1. Have fun, gagici! 😀 Voi fi şi eu prezentă cu gândul! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.