Fișa postului pentru El
September 30, 2010
Orez sârbesc
September 30, 2010

Astăzi fac sport!

Activitatea fizică de orice fel clar este benefică pentru corpul, dar şi pentru mintea noastră. Suntem mai activi, mai sănătoşi şi ne simţim bine în corpul nostru. Aşa că îţi recomand măcar 30 minute de sport pe zi. Dacă ai timp şi bani fă-ţi abonament la fitness, aerobic sau înot. Vei pleca mult mai optimistă şi simţindu- te minunat.

În schimb, dacă nu îţi permiţi un abonament la sală o opţiune grozavă este să ieşi la alergat cu o prietenă sau chiar cu iubitul tău. Poţi ieşi dimineaţa înainte de a pleca la serviciu. Vei vedea că vei incepe ziua mai optimistă şi mai vioaie.

Aşa că indiferent de ce faci, asigură-te că îi oferi corpului tău doza necesară de energie, pentru că o adevarată Belva este vioaie şi dinamică!

Nu uita însă să mănânci sănătos, în special legume, fructe şi consumă cât mai multe lichide, cel puţin 2 litri de apă pe zi.

Tu ce sport practici? Consideri că faci destulă mişcare?

Share

4 Comments

 1. […] Astăzi fac sport! Thu Sep 30, 2010 0:02 am Activitatea fizică de orice fel clar este benefică pentru corpul, dar şi pentru mintea noastră. Suntem mai activi, mai sănătoşi şi ne simţim bine în corpul nostru. Aşa că îţi recomand măcar 30 minute de sport pe zi. Dacă ai timp şi bani fă-ţi abonament la fitness, aerobic sau înot. Vei pleca mult mai optimistă […] […]

 2. Andreea Marc says:

  Tastatul se pune? :))

  Am început fitness și aerobică și mă simt muuult mai bine. Mi-am schimbat și dieta … dar o să vă spun mai multe într-un articol separat :p

  Oricum, sportul e esențial în viața noastră și sincer îi apreciez pe cei care au o condiție fizică bună. Pentru că sportul îți dă acel sentiment de libertate, de energie și simți că trăiești cu adevărat.

 3. Super. Spor la treabă! Şi eu fac fitness de câteva ori pe săptămână şi sincer mă simt excelent după. Îţi dă o stare de bine nu numai fizică, dar şi spirituală. Şi cu alimentaţia ai făcut foarte bine, pentru că dacă faci sport şi consumi junk-food faci aproape degeaba.

 4. Ines Prodan says:

  Oh, shit, nu sunt o adevărată Belvă 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.