Mixul perfect: bebe + carieră?!
April 20, 2011
Cu adevărat femeie!
April 21, 2011

Astăzi cumpăr jucării

Oricât de mari şi de maturi am fi, copilăria o păstrăm în suflet mereu. Nu cred că nu v-aţi oprit măcar o dată la standul de cărţi colorate din supermarket sau la raftul cu jucării.

Deşi nu mi-au lipsit niciodată jucăriile cât am fost mică, tot parcă simt că nu am avut destule. Mai ales, făcând comparaţie cu ce găseşti în magazine astăzi.

Tot ce-ţi doreşti, găseşti şi în miniatură. Păpuşi aproape vii, case imense, animale, trenuri, ţări exotice, toate îţi fac cu ochiul atunci când treci pe lângă ele.

Aşa că astăzi merg la cumpărături. Şi cum toţi ştiţi că am o nepoţică mică-mică, pot spune (nu în totalitate sincer) că toate sunt pentru ea.

Numai că o să fie aşa de greu să mă decid… Pe care să le iau şi pe care să le las?

Sursă foto

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

2 Comments

  1. Irina says:

    Şi eu am multe multe jucării şi sunt tare mândră de ele, dar de când am crescut am cam uitat să-mi cumpăr…altele au devenit priorităţile, cum ar fi hainele, că na, sunt domnişoară de acu, gata cu jucăriile 😀

  2. Roxana Sescu says:

    Eu nu am uitat de această activitate 🙂
    Cumpar frecvent jucarii, ca doar am 4 nepotei 😀 totusi, nu le cumpar si le fac cadou, ma joc si eu cu ele 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.