Adevăruri universale
December 19, 2011
Cei dragi de peste graniţe
December 19, 2011

Astăzi admir luminile din oraş

Oraşul nostru deja şi-a pus straie noi, pentru a ne face să înţelegem că Sărbătorile sunt aproape. Deşi ne îngheaţă nasul dacă rătăcim prea mult pe străzi, ceva parcă ne opreşte să fugim repede acasă.

Sunt luminiţele colorate care fac oraşul să arate ca de basm. Sunt îngeraşii care s-au aşezat deja pe stâlpi şi privesc la trecători. Sunt toate elementele care împreună alcătuiesc un cuvânt aşteptat: Crăciunul.

Astăzi nu vă mai grăbiţi spre casă. Luaţi pe cineva drag şi mergeţi uşor prin oraş, pentru că aveţi ce admira. La noi deja plouă cu luminiţe!

Sursă foto: curierul-iasi.ro

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

3 Comments

  1. Catalina says:

    chiar mă gândeam să scriu un răsfăț despre asta 🙂 e așa de frumos, nu? :*

  2. Teo Grigorie says:

    Da da 😀 Hai la plimbare!

  3. Raluca says:

    Daaa, daaa 🙂 le-am admirat din plin si eu weekendul asta si am sa le mai admir si dupa amiazele care urmeaza! Deeeci LEEE ADOOOOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.