Astăzi vizionez filme românești
September 16, 2011
Eu la ce mă mai uit?
September 16, 2011

Aș muri dacă n-aș ieși din casă

Mi-am dat seama că m-aș usca pe interior și aș albi mult mai devreme decât mi-e scris dacă cineva m-ar obliga să nu ies din casă. Spun că ”cineva m-ar obliga” pentru că nu pot să identific o condiție normală care să mă determine să iau eu singură, cu creierul meu, această decizie.

Este drept că uneori, după atâția oameni văzuți în decursul celor nșpe mii se ore petrecute la birou, devin antisocială și mă închid în cameră cu America’s Next Top Model pe fundal, dar asta se întâmplă numai pentru că mi-am luat ”porția” de aglomerație și aer nou pentru ziua respectivă. Nu aș putea să stau două zile la rând, de exemplu, închisă în casă, oricât de multe cărți, seriale și alte lucruri minunate ar putea să-mi ofere casa.

Am nevoie de foșnetul străzii, am nevoie să aleg un fard care să meargă bine cu pantofii, am nevoie să mă dau cu parfum, am nevoie să văd oameni și să fac tot felul de scenarii despre ei, am nevoie să intru în magazine sau doar să mi se scurgă ochii pe vitrine, am nevoie să comand tot felul de cafele sofisticate, am nevoie să văd un film pe un ecran uriaș, chiar dacă și casa îmi poate oferi un videoproiector și un perete generos. Cred că nici dacă aș avea o casă din aia prezentată în MTV Cribs nu aș putea să stau toată ziua în ea.

Mi-aș dori să știu ce fel de persoană trebuie să fii pentru a-ți iubi atât de mult casa? Ce îți poate oferi o casă de o alegi pe ea în locul libertății de a zburda pe străzi?

La voi cum e relația cu casa?

Sursa foto: Flickr.com

Share

4 Comments

 1. Andreea Marc says:

  Mai am şi eu momente când vreau pur şi simplu liniştea mea. De regulă, când stau aşa închisă în casă, fie scriu, fie dansez, fie dorm. Dar asta nu rezistă foarte mult, deoarece am nevoie de agitaţie, de oameni, de gălăgie, de râsete etc.

  PS: m-am uitat şi eu aseară la America’s Next Top Model :))

 2. Eu una nu suport sa stau mai mult de o zi in casa. Simt ca ma sufoc si ma simt deprimata. Sunt o persoana foarte energica si nu suport prea mult sedentarism casnic :)))

 3. Irina says:

  Am avut momente cand stateam in casa pe putin 2 zile fara sa vreau sa ies la aer, nu stiu cum de reuseam, da acum n-as mai putea face asta 😀

 4. Ana-Maria says:

  daca stau o zi intreaga in casa incepe sa ma doara capul spre seara… semn clar ca trebuie sa ies 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.