Fetelor, REDUCERI!
June 27, 2011
Astăzi învăţ cuvinte noi
June 28, 2011

Antreprenoriada – conferința în antreprenoriat

Antreprenoriada este o conferință despre antreprenoriat, desfășurată anul acesta în 9 orașe din România: Bacău, Iași, Suceava, București, Ploiești, Piatra Neamț, Brașov, Galați, Constanța.

La Suceava, evenimentul dedicat educației în management și afeceri susținut de EDUROM va avea loc pe 1 Iulie, orele 17.00 și va trata tema antreprenoriatului și a investitorilor în afaceri.

Conferinta se adresează acelor persoane care doresc să devină antreprenori și care doresc ca idea de afacere pe care o au să se transforme într-un proiect antreprenorial, precum și antreprenorilor actuali, interesați de dezvoltarea afecerilor lor sau persoanelor cu funcții de conducere.

Pentru a putea participa la această conferință este important ca persoanele să dețină statutul de angajat. După conferință, vor avea loc etape de training și interacțiune cu mediul de afaceri, iar participarea la conferință este o condiție obligatorie pentru înscrierea la etapele ulterioare.

La conferință vor participa specialiști și practicanți ai antreprenoriatului și managementului, consultanți în oportunități de finanțare și organizatorii proiectului Antreprenoriada.

Mai multe informații aici.

sursa foto: antreprenoriada.ro

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.