Ce face o anti-bucătărie în bucătărie?…
June 20, 2012
Astăzi aleg microdermabraziune pentru faţa mea!
June 20, 2012

Andreea Răducan lansează cartea “Reversul Medaliei”

Oricât de puțin s-ar pricepe orice român la sport, faptul că România este cunoscută pentru performanțele la gimnastică este știut de toată lumea. De asemenea, emoțiile medaliei de aur obținută la Sydney de Andreea Răducan, precum și dezamăgirea retragerii acesteia au fost împărtășite atunci la unison.

Andreea Răducan, multiplă campioană olimpică şi mondială, vine la Iași pentru a dezvălui publicului câtă muncă, ambiție și luptă sunt necesare pentru a deveni cea mai bună gimnastă din lume! Ea va fi prezentă sâmbătă, 23 iunie, la ora 15:00 la Centrul Comercial Felicia (în zona centrului CROMATIC) pentru a-și lansa cartea “Reversul Medaliei”.

Participanții la eveniment vor avea privilegiul de a afla detaliile unei poveşti extrem de impresionante chiar de la cea care a trăit-o! În “Reversul Medaliei”, Andreea Răducan, își povestește viața pornind de la primii pași pe bârnă până la momentul nefericit în care i s-a retras medalia de aur din pricina unei pastile de răceală și gripă.

 “Această carte autobiografică a fost scrisă la dorinţa publicului, care a urmărit tremurând de emoţie în faţa televizorului competiţiile gimnastelor din România. Şi eu am fost una dintre ele. Performanţele sunt asemănătoare, însă povestea fiecăreia este diferită. Cât de frumoasă şi grea este viaţa unui sportiv, a unei gimnaste de performanţă! Câtă muncă şi câte sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Şi ce simte un campion când salută publicul de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. „Reversul medaliei” spune o poveste despre care a vorbit o lume întreagă.” (Andreea Răducan)

Sursa foto: felicia-iasi.ro

Share

3 Comments

  1. AnaNan says:

    O carte excelenta pentru… bagajul de vacanta! voi avea taria sa inchid laptop-ul pentri a o citi? (si nu-mi dati linc catre utopia 🙂 asta, http://belva.ro/un-sign-out-periodic-e-mana-cereasca/ 🙂

  2. Ines Prodan says:

    Dacă este vorba despre vacanță, cred că vei avea o dispoziție mai mare pentru lectură decât pentru laptop. Zic și eu :).

  3. Andreea Marc says:

    De ce utopie, Ana? Eu o fac periodic şi e mai mult decât necesară dacă ţii cât de cât la sănătatea ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.