De ce-ai să te îndrăgosteşti de femeia naturală
October 30, 2012
Responsabilitate şi maturitate
October 31, 2012

AMAZING Trainers’ Bootcamp

Sunt trainer. Şi chiar dacă mi se pare ciudat, nu m-am născut aşa :D. Acum aproape 10 ani visul meu de când aveam 6 ani (şi al tatălui meu) de a deveni avocat s-a spulberat DATORITĂ intrării în contact (accidental) cu training-ul.

Eram, deci, pornită serios pe un făgaş, care, nu spun că nu mi s-ar fi potrivit (am talent după cum zice tata), dar care probabil m-ar fi făcut nefericită.

Am rupt rândurile în anul III de facultate şi am decis: fără avocatură.

Şi parcă viaţa a prins altă formă, posibilităţile nelimitate, zâmbetul pănă la urechi. De atunci înainte, tot ce am făcut a fost în direcţia dezvoltării ca trainer. Am livrat, am participat la training-uri, am plecat de nebună prin Europa după programe intensive de Training of trainers care să îmi arate calea, să mă şlefuiască, să reuşesc să îmi dau seama ce fel de trainer sunt şi care sunt oportunităţile pentru mine.

Lucrurile au evoluat şi am început să îmi doresc să pot contribui şi eu la dezvoltarea altor traineri care se zbat, caută, încearcă. Şi aşa am ajuns ca după aproape 3 ani de visare la un program atipic şi intensiv pentru traineri să găsesc oamenii potriviţi şi să îmi văd visul foarte apoape de a se întâmpla.

AMAZING Trainers’ Bootcamp este un program de training la care aş fi participat şi eu avidă acum vreo 5-6 ani. Crearea bootcamp-ului în sine a fost şi este una din sursele mele principale de energie pozitivă în perioada aceasta. Lucrurile se conturează incredibil. Omenii cu care lucrez sunt mai aproape de sufletul meu decât oricând şi ideile lor se potrivesc mănuşă cu ale mele.

Şi undeva în adâncul sufletului simt un pic de ciudă pentru cei 18 traineri care vor participa. 🙂

Hai februarie!

Sursa foto: bootcamp.crilia.ro

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.