Schimb atitudinea!
September 28, 2011
Sunt mândră de tine!
September 29, 2011

Al cui e trupul?

Articolul lui Ines despre fondul de ten în exces mi-a stârnit imaginaţia bolnavă şi m-a făcut să mă gândesc la bărbaţi şi dezamăgirile lor.

Probabil cea mai mare dezamăgire a lor este să descopere că persoana de care s-au îndrăgostit, „s-a transformat”, brusc, în cu totul altcineva. Şi aici nu mă refer doar la caracter ci şi la aspectul fizic.

Spre exemplu:

Eşti bărbat…eşti bărbat bine şi îţi doreşti o parteneră la fel de „bine” ca tine. O cauţi  prin cluburi, baruri, parcuri, cafenele, birouri şi chiar şi pe internet. Dar nu dai de ea. Şi devii neîncrezător, pe zi ce trece, tot mai mult. Ajungi chiar să-ţi pierzi orice urmă de speranţă…

Măi şi atunci, dintr-odată, ca aruncată din cer, apare EA: părul lung şi strălucitor (ca al tipelor din reclame), ochii verzi şi hipnotizanţi, genele lungi şi ascuţite şi un decolteu ce nu-ţi acaparează doar privirea, ci întregul trup.

Absorbit de întreaga ei fiinţă, te duci spre ea şi îi faci cinste cu un pahar de vin roşu. Îl acceptă, zâmbindu-ţi jucăuş. Îl ridică de pe masă, lăsând să i se vadă manichiura perfectă: unghiile lungi pe care ţi le-ai dori înfipte în spatele tău.

Seara decurge minunat, amândoi sunteţi un pic ameţiţi şi ca printr-un miracol, ajungeţi la ea acasă. Îţi spune: „fă-te comod, dragule!” şi pleacă în baie.

Te dezbraci într-o fracţiune de secundă, dai toate pernele şi pătura la o parte de pe pat, stingi lumina şi te întinzi ca o felină, în aşteptarea ei. După câteva minute se deschide uşa de la baie şi reuşeşti să vezi o siluetă venind spre tine. Eşti nerăbdător şi când o simţi la mai puţin de un metru de tine, o înşfaci şi o tragi peste tine. Îi mângâi trupul: picioarele, şoldurile, spatele şi vrei să o apuci de păr…

Unde-i părul acela lung?!Hmm…poate şi l-a strâns în coadă!”

Treci peste etapa aceasta şi ajungi la sâni…

„Hmmm…Unde-s sânii aceia apetisanţi ce aproape că-i ieşeau din decolteu?”

Deja începi să ai dubii că e aceeaşi femeie în pat cu tine…dar până să te dumireşti ea se rostogoleşte şi te trage deasupra ei. Te gândeşti că acum e momentul mult aşteptat când ea se va transforma într-o fiară şi îţi va „rupe” carnea de pe tine. Dar…

„Ce s-a auzit lovindu-se de lampă?”

–  Aaa…scuză-mă te rog! spune ea, chicotind. Mi-a sărit o unghie…nu cred că a fost gelul de la salon bun.

Mai multe semne de întrebare îţi plutesc deasupra capului şi te hotărăşti să aprinzi lumina. Şi surpriză! Ochii verzi erau căprui de fapt, genele şi unghiile erau false, sutienul era cu push-up, iar părul acela lung şi strălucitor e atârnat acum în cuierul de la intrare.

Şi aici se potriveşte replica lui Will Smith: „What other parts of you can I get at the mall?” (Care alte părţi din tine le pot cumpăra de la Mall?) şi, de asemenea, şi următorul cântecel:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Lb7IoTFTLOM]

De ce vor fetele astea să pară ceea ce nu sunt? Care le este avantajul, dacă până la urmă se va descoperi că sunt 1000% false?

Sursa foto: tumblr.com

 

Share

2 Comments

  1. Irina says:

    Bine macar ca a ramas cu trupul :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.