Lucrurile ACELEA rele chiar se pot întâmpla
July 20, 2011
Soacra mea e numai una
July 20, 2011

Ai mai multe avantaje dacă eşti frumoasă?

Eu una zic că da. Prima impresie contează în orice situaţie iar frumuseţea este un atu puternic în societatea actuală. Astăzi, în anunţul multor firme scrie: „aspect fizic plăcut” şi nu cred că se referă numai la a fi îngrijită sau a avea hainele călcate frumos. Frumuseţea contează foarte mult deoarece am început să trăim într-o lume din ce în ce mai superficială care pune mai mult accentul pe aspectul fizic decât pe cel intelectual.

Este trist zic eu să nu obţii o anumită slujbă deoarece mama-natură nu te-a înzestrat cu ochi mari, buze cărnoase şi forme perfecte. Nu spun că majoritatea firmelor angajează oamenii după aspectul lor fizic, dar trebuie să recunoaştem că sunt şi firme care fac acest lucru, mai ales în departamentele în care se lucrează cu clienţii şi în care managerii sunt bărbaţi. Ei sunt conştienţi că oamenii cumpără mai repede şi mai uşor de la o fată frumoasă sau că ea poate calma un client nervos ce vrea să dea buzna în biroul directorului. Fetele frumoase au puterea de a face asta, şi chiar mai mult de atât pentru că puterea este în mâna lor.

Frumuseţea are bineînţeles avantajele ei doar atunci când lucrezi cu bărbaţi, căci noi femeile nu prea ne lăsăm păcălite uşor de o duduie parfumată ce îşi plimbă fusta scurtă şi tocurile prin birou. Noi o considerăm doar o alta, care hai să fim serioase, nici nu arată chiar aşa de bine!

Voi ce credeţi? Fetele frumoase au mai multe avantaje în domeniul muncii?

Sursă foto: t.noisygig.net

Share

7 Comments

 1. Teo Grigorie says:

  Eu cred ca de multe ori poate fi invers. Daca esti frumoasa, nu prea te iau in serios. Spun ca e de ajuns, nu se poate sa fii si frumoasa si sa si gandesti singura.
  Dar uneori da, poate fi un avantaj.

 2. maura anghel says:

  Da! Categoric, DA! Vestea buna este ca ORICINE poate fi frumos/frumoasa. Depinde de ceea ce vrei sa exprimi.

 3. Carmen says:

  Da, cu siguranta ca frumusetea conteaza insa ai mare dreptate cand spui ca este un criteriu care primeaza in societatea in care traim. Si atat timp cat continuam sa promovam astfel de modele, nici nu va fi altfel.

 4. Irina says:

  Si eu cred ca e un avantaj sa fii frumoasa atunci cand te angajezi.

 5. NightOn says:

  Clar este un avantaj! Te poate ajuta nu numai în domeniul muncii ci și în foarte multe, extrem de multe situații 😀 Am probat chestia asta foarte mult timp (nu m-a oprit încă :P) și tocmai de aceea știu că așa este.

 6. Carla says:

  eu totusi sustin ca experienta uneori,poate dobori frumusetea….

 7. Ilinca says:

  Ultimul paragraf eu zic ca sare in alt domeniu. Frumoasa si/ sau ingrijita nu inseamna tocuri, fusta scurta etc. Eu cred ca si femeile sunt bine dispuse si mai blajine in prezenta frumusetii ne-opulente, de care nu se simt amenintate. Stiu sigur ca eu sunt, cand interactionez cu astfel de fete 🙂
  Si da, probabil ca este un avantaj, dar care trebuie lasat mai mult ca un bonus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.