Cum te comporţi cu persoanele pe care nu le placi?
September 9, 2011
R.I.P. Summer
September 12, 2011

After party

Teodora Grigorie
Ştiţi acele zile în care vă doriţi enorm ca timpul să se oprească în loc? Ştiţi acele momente în care vă mişcaţi greu, de frică să nu faceţi orele să zboare? Aşa am simţit eu a doua zi după petrecere, când m-am trezit singură.

A fost superb! Şi nu o spun doar pentru că am participat cu suflet la organizare. A fost o atmosferă caldă, prietenoasă, în care fiecare persoană se simţea în largul ei.

Belvele au arătat minunat. Cochete, parfumate, în orice moment le surprindeai, ele zâmbeau frumos tuturor.

Sunt bucuroasă că Trupa Descântec a fost atât de apreciată. Sunt mândră de toţi cei prezenţi pentru că, împreună, am reuşit să strângem 1 000 Ron pentru zâmbetul lui Bibi. În plus, sunt fericită că cei de la Trupa Idiot m-au învăţat o nouă expresie, dacă înţelegeţi ce vreau să spun şi pentru faptul că am primit cadouri minunate de la draga noastră Andreea.  Şi unde mai pui că am şi câştigat la licitaţie o plimbare cu carturile 😀

Felicitări, fetele mele, mă bucur că suntem o echipă atât de frumoasă şi… la mai mare!

 

Alexandra Cristea

Pentru mine petrecerea Belva a însemnat o experienţă uimitoare, încărcată de zâmbete, voie bună, entuziasm şi căldură!…foarte multă căldură (şi nu mă refer la temperatura din Maideyi, ci la cea din suflete). Le-am cunoscut şi eu pe aproape toate Belvele şi aştept cu nerăbdare ziua în care le voi revedea! Ţin minte că ochii mi i-am obosit cel mai tare, încercând să prind cu privirea fiecare moment, persoană şi gest al fiecăruia în parte. Nu vroiam să ratez nicio vorbă, glumă sau emoţie! Mă bucur enorm că am reuşit să fiu acolo, la împlinirea a 365 de zile de răsfăţ, alături de cele mai frumoase şi sufletiste fete: belvele!

Ines

Vai, a fost atât de frumos, încât m-aș întoarce de o mie de ori înapoi la organizare, dacă aș ști că iese o petrecere atât de relaxantă și zâmbăreață și călduroasă.

Nici n-aș putea să spun ce mi-a plăcut cel mai mult: momentul în care am primit toate drăgălășeniile alea de la Andreea, momentul în care Paul ne-a explicat cum se udă floarea pe care ne-a adus-o, momentul în care am primit floricele și stropitori de la Oana, momentul în care le-am dat cititoarelor emoționate premii, pirueta lui Claudiu, fața inocentă a lui frate’meu, dezinvoltura lui Mădă, faptul că am întâlnit-o pe Alexandra, geanta verde a lui Alex, dacă-țelegi ce vreau să spun-ul băieților de la IDIOT, vocile frumoase ale fetelor de la Descântec, tortul delicios, pozele de după, șorțul lui Etienne, pantalonii lui Alin, Fructele Naive. Chiar nu știu ce mi-a plăcut cel mai mult.

Dar știu că sunt tare mândră să fac parte din așa o echipă și chiar nu mai credeam că, la cât de multe lucruri am de făcut eu zilnic, aș putea să mă desprind de ceea ce fac în mod normal și să ajung să lucrez cu drag și pasiune într-o echipă diferită.

Georgiana

A trecut un an! Şi am strans tot felul de emoţii anul ăsta! Şi parcă le-am cuprins pe toate în braţe la ceea ce avea să fie o super petrecere, de ziua noastră! Am râs, am cunoscut oameni faini, am băut şampanie, am cântat, am savurat tort, ne-am bucurat una de cealalată! Pe sistemul toate pentru una şi una pentru toate!

Cea mai faină gaşcă de fete nebune şi creative se regăseşte în Belva! Şi eu mă bucur de ea în fiecare zi! Vă mulţumesc din suflet că sunteţi aşa cum sunteţi şi că am cate un nou motiv în fiecare zi pentru a mă răsfăţa! Belva ruzzzz, ce mai!

Ana-Maria:

Cred că nu mai are rost să vă spun cât de frumos a fost la petrecerea Belva, deja aţi aflat acest lucru din foarte multe surse. În schimb am sa vă spun cât de bine m-am simţit (foarte bine), cât de mult am râs (foarte mult) şi că ne-am atins scopul de a-l ajuta pe Bibi (cu succes, zic eu).

Mi-au plăcut Belvele (care au arătat minunat), mi-au plăcut şi băieţii de la IDIOT, mi-a plăcut şi Descântec, mi-au plăcut cadourile, mi-au plăcut băieţii licitaţi şi, bineînţeles, mi-a plăcut şi tortul.

Multumesc Andreei pentru surprize, mulţumesc Belvelor pentru implicarea în evenimentul acesta care a ieşit atât de frumos, mulţumesc şi eu celor care au venit sa petreacă cu noi şi celor care au licitat, mulţumesc sponsorilor şi partenerilor pentru că ne-au susţinut.

Modul în care s-a desfăşurat şi impresiile celor care au participat nu fac decât să ne încurajeze să ne gândim la următorul eveniment. Aşadar, staţi prin preajmă!

Jacqueline

Mai mult decât un party aniversarea Belva a fost pentru mine momentul în care am înțeles că am cunoscut niște fete tare faine, care chiar se pricep să facă lucruri mari.

A fost fain de la un capăt la celălalt, de la primirea invitaților cu zâmbete, la râsetele de la tăierea tortului. Iar pe parcurs am avut parte de teatru de improvizație, de un concert live special pentru noi și de o licitatie de bărbați. Și de Belvele dragi, toate numai zâmbete pe tocuri și în rochii. 🙂

Acum zău că aștept cu mult entuziasm petrecerea de la anul! 🙂

Clara

Cred că a fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit. La drept vorbind, ştiam că va fi o petrecere reuşită, doar a fost organizată de Belve, dar nu-mi imaginam că o să trăiesc atâtea emoţii şi că o să se creeze o legatură atât de strânsă între noi.

Sunt convinsă că şi celelalte fete au fost copleşite, la un moment dat, de tot atâtea emoţii ca şi mine. Drept dovadă, stăteam la una din mesele din spate, cu Jacqueline la mine în brate, care se amuza copios la glumele băieţilor din trupa Idiot, şi cu Geo de mână, care era atât de agitată că începuse să tremure. Fetelor, tare-mi sunteţi dragi!

În seara aceea am adormit cu un zambet maaare maaare pe buze şi cu gândul la petrecerea următoare, pe care deja am promis să o facem de două ori mai reuşită (dacă vă puteţi imagina)!

Mădălina

Păi cum să nu fie frumos când am avut 8 bărbați pe care să-i vând? Cum să nu fie frumos când o vezi pe Clara super-emoționată sau pe Teo încercând să treacă de oboseală în timp ce zâmbetul i s-a lipit de buze? Cum să nu fie frumos când vezi zeci de oameni prezenți acolo pentru tine, nu pentru persoana ta, ci pentru ceea ce reprezinți? Ce mă bucură extraordinar e că Belva a început să fie reconoscută pentru esența sa, nu pentru comercializarea conținutului, goana după monetizarea articolelor sau aglomerarea site-ului cu reclame peste reclame.

Eu zic să faceți loc, cu toată energia și entuziasmul după evenimentul nostru, Belvele vor vrea să cucerească lumea. Și nu văd de ce nu ne-ar ieși.

Share

7 Comments

 1. carmen says:

  Felicitari Belvelor!

 2. Lori Ciofu says:

  Felicitari! Ma bucur ca v-a reusit petrecerea asa cum ati dorit-o. La urmatoarea promit sa vin si eu, daca ma mai invitati! La cat mai multe zile de rasfat!

 3. Andreea Marc says:

  @Carmen – mulțumim!

  @Lori – normal că te invităm. Aveam și ceva frumos pentru tine, așa că e 100% sigur că vei fi alături de noi la 2 ani 🙂

 4. Irina says:

  Felicitari inca o data! A fost o petrecere super faina! Mult ras si voie buna! 😀

 5. […] că începeți să vă săturați să tot auziți/citiți despre petrecerea belvelor de săptămâna trecută. Noi încă nu ne-am săturat, așa că o să mai vorbim puțin despre ea […]

 6. […] petrecerea Belva mi-am pregătit un discurs care să combine lacrimogenul cu amuzamentul. Ar fi fost un discurs […]

 7. […] este cântată de trupa folk Descântec, a căror glasuri suave le-am descoperit cu plăcere la petrecerea aniversară Belva.  Sunt sigură că versurile minunate și pline de profunzime ale melodiei […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.