19 August – Azi e despre tine!
August 19, 2011
Cum pot să scap de unghiile galbene?
August 22, 2011

Adevărata poveste – filmul vieţii mele

Mărturisesc sincer că singura relaxare din ultimul timp e vizionatul de filme. Şi, mai sincer decât atât, spun că am văzut cel mai bun film de anul ăsta! Un film cu o structură atât de reală, atât de adevărată, încât te lasă fără cuvinte. „500 Days of Summer” e povestea oricăruia dintre noi. E un basm pe care îl trăim cu toţii, chiar dacă nu realizăm mereu acest lucru. E despre dragoste şi destin sau… nu! E despre cum îţi faci tu propriul destin! Filmul ăsta e oricum numai previzibil nu!

Nu e clasica poveste de dragoste cu happy-end, nu e nici măcar o lecţie! E realitatea care mi se întâmplă mie, ţie, tuturor! M-am regăsit în filmul ăsta mai mult ca în oricare! E cu iubire dar şi cu nepăsare, e cu speranţă şi cu nehotărâre, e exact ca tine atunci când nu ştii ce vrei! E un film cu un băiat şi cu o fată, dar nu e o poveste de dragoste! E despre chimia pe care nu o vedem, dar pe care o putem simţi atunci când iubim … sau nu.

Filmul începe şi se termină cum nu te-ai aştepta vreodată! Te ia prin surprindere la fiecare cotitură, te poartă prin viaţa protagoniştilor pentru ca în final să ajungi să spui: asta e! Filmul e despre 500 de zile în care Tom a învăţat o lecţie! Oare unora dintre noi cât ne ia?

Am plâns, recunosc. Am plâns nu pentru că e o poveste siropoasă, ci pentru că e atât de reală, încât îţi poţi suprapune propria ta poveste şi urmăreşti filmul în care tu eşti protagonist! L-a mai văzut cineva?

Vizionare cu răsfăţ!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PsD0NpFSADM[/youtube]

Sursa foto: funatoz.com

Share

5 Comments

 1. Helga says:

  L-am vazut si eu, recent. Nu am plans :-), dar am ramas cu ceva “invataminte”. In plus, coloana sonora e SUPERBA !

 2. Georgiana says:

  Helga, filmul are într-adevăr o coloană sonoră superbă! Mie mi-a plăcut foarte mult! Cât despre lecțiile din el… reale și cât se poate de “trăibile” pentru fiecare dintre noi!

 3. Teo Grigorie says:

  Bine, bine, o sa ma uit si eu la el 😀 Mai ales ca am sanse sa plang :)))

 4. Marina M says:

  Dora, sigur plangi! am plans si eu:D

 5. Georgiana says:

  @Teo, e absolut superb! Trebuie sa-l vezi!

  @Marina, nu stiu cum ai putea sa nu plangi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.