Odă fidelității…sau nu
January 22, 2014
Me gusta Tequila!
January 23, 2014

A revenit Belva!

Da, știm, a trecut ceva timp de când nu ne-am mai văzut. Ne-am mai relaxat și noi în vacanța prelungită, am făcut modificări de echipă și de design și uite că am revenit. Și pentru că ne cam mâncau degetele să mai scriem pe Belva, am lăsat deoparte celelalte proiecte, am schimbat echipa tehnică și cea editorială și ”Hop!”, la treabă! Am trecut într-o nouă etapă de dezvoltare, suntem mai relaxate, deși uneori mai acide, și ne simțim al naibii de bine așa!

Aseară am făcut și primul Belvameet pe 2014, iar sentimentul a fost pur și simplu sublim. Așa, ca la o discuție cu zâmbete între femei puse pe fapte mari. Și să nu te aștepți acum să dăm din casă, să îți spunem care e noua echipă, ce obiective avem și ce schimbări am făcut. Nu, dom`le! Dar de ce să stricăm momentele care trebuie să se întâmple la timpul lor? Nu e mai frumos să descoperi tu, pe rând, puțin câte puțin? În plus, cine are ochi să vadă și urechi să audă o va face oricum. Iar cine e cârcotaș tot cârcotaș va rămâne. Iar noi tot nepăsătoare de astfel de atitudini suntem.

Așadar, până să descoperi tu una alta pe Belva, îți spunem că ne-a fost dor de tine și că de acum poți să îți bei cafeaua și să îți iei doza de inspirație pentru răsfăț din nou de la noi!

O săptămână cu răsfăț să ai!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

2 Comments

  1. MihaelaP says:

    Sincera sa fiu, imi placea mai mult designul de dinainte. Dupa cum spuneati si in articol, sper sa gasesc articole interesante si de acum incolo, banuiesc ca multe dintre noi au asteptari mari de la voi.

  2. Într-un fel e normal, Mihaela, pentru că acel design a fost up de mai bine de doi ani și ne-am obișnuit toți cu el. Și eu când mă uit la un site care își schimbă designul afirm tot asta, pentru că e obișnuința. La noi, designul a fost schimbat mai mult din considerente tehnice, de dezvoltare și updatare a tehnologiei. Noi oricum suntem foarte relaxate în această privință și determinate să ne facem treaba, pe stilul nostru, al echipei actuale.

    Mulțumim de feedback și te așteptăm pe la noi și de acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.