Concertul de Anul Nou de la Viena
December 31, 2010
La Mulţi Ani Ionela!
December 31, 2010

A fost anul 2010….

Cum a fost pentru Belve anul 2010?

Teodora Grigorie

În noaptea dintre anii 2009 – 2010, mi-am pus o singură dorinţă: să am linişte sufletească. Dorinţa nu prea mi s-a îndeplinit, dar am primit altele mai bune.

Mai întâi, am avut şansa să particip la un internship, unde am învăţat multe şi am câştigat prieteni care şi astăzi, din fericire, îi am în viaţa mea. Apoi, am fost într-o excursie grozavă prin ţară.

În luna iulie am avut bucuria de a intra în familia Belva şi să îmi văd sora o mireasă superbă, tranformându-se în „om mare”.

Au fost suişuri, au fost coborâşuri, am pierdut oameni dragi, dar, privind înapoi, a fost totuşi un an plin, cu lecţii multe, care cu siguranţă mă vor ajuta în viitor.

Acum aştept anul 2011, care ştiu sigur că va fi unul grozav, întrucât în luna februarie va veni pe lume prima mea nepoţică…

Ines Prodan

Pentru 2010 mi-am făcut o listă cu tot felul de lucruri pe care aș vrea să le fac (lucruri foarte practice, de genul ”vreau să mă duc la dentist și să-mi facă detartraj”) pe care nu am respectat-o deloc. Prin urmare, pentru 2011 nu-mi mai fac nimic.

2010 a fost unul dintre cei mai buni ani de până acum. Nu am mai avut parte de zbucium sufletesc (în afară de seara în care am plâns degeaba în parcare la Kaufland pentru că am crezut că mi-a luat poliția permisul), am rămas în aceeași relație frumoasă și împlinită, dar și în aceeași echipă cu care fac o treabă atât de bună.

În 2010 am decis să nu mai țin seminarii (cel puțin pentru o perioadă) și să nu-mi dau dizertația. Totuși, în 2010 am luat contact cu studenții mult mai mult decât aș fi crezut: am avut parte de niște interni fantastici care mi-au ușurat mult munca, am ținut workshop-uri și am participat la diverse evenimente de profil (ceea ce este mult mai cool și mai… împlinitor decât seminariile).

Tot în 2010 am intrat și în echipa Belva.ro, o echipă colorată, vorbăreață, talentată la scris și pasionată de tot ceea ce face.

Per ansamblu, îi mulțumesc lui 2010 pentru că m-a ținut într-un mod frumos până la finalul lui și nu aș putea decât să sper că 2011 va fi în același trend.

Andreea Popescu

Începutul anului 2010 nu a fost foarte promițător și chiar nu mă așteptam să fie un an prea bun pentru mine, dar socoteala de-acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg.

Am avut decizii importante de luat în legătură cu viitorul meu, pe care pot spune că le-am luat corect și după mult timp de căutări am găsit ceea ce îmi place cu adevărat și un domeniu căruia să mă dedic în viitor.

Tot în acest an am descoperit ce înseamnă adevărata dragoste, întâlnindu-l pe acel băiat lângă care sunt foarte fericită.

Am învățat lecții destul de dure de la persoane de la care nu mă așteptam, dar în final am rămas cu cei care mă iubesc și acceptă așa cum sunt, puțin imperfectă, cu capul mult prea în nori, grăbită de felul meu de a face multe lucruri (le fac și bine) și nu în ultimul rând perfecționistă.

În concluzie, anul 2010 a fost un an care m-a schimbat, și știu că în bine!

Cătălina Chiuaru

Pentru mine 2010 a fost un an în care am încercat să fiu mai om decât eram, să cresc, să nu mai fiu nemulțumită. Nu zic că mi-a și ieșit, dar e important că îmi doresc aceste lucruri.

A fost un an în care mi-am împlinit dorințe, precum excursia la Barcelona și cea din Grecia, în care am cunoscut foarte mulți oameni, dintre care câțiva mi-au rămas prieteni, în care am învățat cât de important este să faci ceva pentru cei care nu au nimic, în care am trecut peste prejudecăți și frici și am făcut voluntariat.

Un an care a trecut și repede și mult prea încet uneori. Un an în care am muncit și m-am bucurat de roadele muncii mele, în care am petrecut doar trei luni în România. Încă un an alături de familia mea și prietenii care mi-au fost mereu aproape chiar dacă nu fizic, de persoana care mă face să mă simt iubită în fiecare zi. 2010 a fost un an de ”pauză” profesională, dar nu și spirituală.

Fiecare experiență ne crește și ne face să devenim oameni, iar pentru mine anul acesta a fost foarte special.

Tot anul acesta am devenit belvă, lucru ce îmi aduce foarte mare bucurie și în care pun ce am mai bun și mai frumos.

În 2010 am râs, am plâns, am crescut și astăzi pot să zic cu cea mai mare convingere că nimic nu este întâmplător, totul se întâmplă dintr-un și pentru un motiv…

Irina Flore

Anul 2010, pentru mine pot spune că a fost un an bun.  Am început anul cu examenul de dizertaţie, de care am fost foarte mulţumită. După care au urmat doua cursuri de manager de proiecte si trainer, care mi-au adus doua calificări noi. Deci în domeniul studiilor, anul a fost exact cum mi l-am dorit.

Profesional, am muncit destul de mult anul acesta, am avut şi realizări şi dezamăgiri, foarte mult stres, dar partea cea mai nasoală a fost că nu am reuşit sa plec în concediu, cum îmi programasem.

În acest an mi-am făcut şi prieteni noi, am cunoscut persoane interesante, de la care am învăţat multe, dar am avut şi dezamăgiri, referitor la unele persoane pe care le-am cunoscut în acest an. Mi-am spus că asta este viaţa şi consider aceste dezamăgiri, lecţii din care trebuie să învăţ.

Finalul de an, mi-a adus linişte sufletească, odihnă şi o mare bucurie în casă, deoarece fratele meu s-a mutat la facultate în Bucureşti, ceea ce m-a făcut extrem de fericită pentru că îmi era greu să trăiesc departe de el. Acum mă pregătesc să plec acasă pentru a-mi petrece sărbătorile în familie, perioada aceasta fiind una dintre pereferatele mele din an.

Ps: Mă bucur enorm de mult că am intrat în echipa Belvelor, deoarece mi-am dorit mult lucrul acesta. O bucurie, în această toamnă, mi-a fost adusă de către Belve, pe care le admir şi pe care le consider femei extraordinare, de la care am multe de învăţat. Vă mulţumesc fetelor!

Nancy Samargiu

Ca  bugetar, anul 2010 nu mi-a adus prea mult bucurii, fie pe plan personal ori profesional. La capitolul nerealizări stau excelent din punctul acesta de vedere.

Am vrut să mă apuc de cea de-a doua facultate (Drept), însă salariul meu nu a fost de acord,  cum speram eu.

Extrem de agitată a fost şi situaţia la serviciu, mai exact pe repede înainte, însă nu cred că interesează pe cineva aspectul acesta.

Personal, am fost la fel de praf, lucru care mi-a afectat şi scrierea articolelor pentru Belva.

Ca şi concluzie, faptul că am intrat în echipa Belva şi că fetele mă suportă în ciuda faptului că nu scriu prea des, au fost întâmplările cele mai plăcute din 2010.

Anului 2010 îi sunt recunoscătoare pentru sănătatea mea şi a familiei şi pentru că…..se putea să fie şi mai rău (hehehe).

Ce aştept de la 2011? Mai multe împliniri, mai multă fericire, mai multe bife pe lista personală şi bineînţeles mai mult succes pentru Belva!

Ionela Bărbuţă

Faţă de anul 2010 am sentimente contradictorii. A fost un an frumos, dar şi unul foarte greu. Am avut parte de împliniri şi bucurii, dar şi de eşecuri şi dezamăgiri dureroase.

Oricum, privind parte bună a lucrurilor, în 2010 am cunoscut foarte multe persoane, persoane valoroase, care m-au încântat cu prezenţa lor, în 2010 am mers în vacanţă cu prietenii, am citit, am scris, m-am descoperit şi am devenit o Belvă 🙂

Şi, cel mai important, am ajuns la finele anului sănătoasă şi cât de cât fericită, aşa că…Multumesc 2010!

Alexandra Cristea

Anul 2010 pentru mine a însemnat o reîntoarcere la „start”. Am găsit şansa de a o lua de la capăt, de a cunoaşte persoane noi şi de a le permite să-mi schimbe viaţa. A fost un an plin de fericire, mai multă decât mi-aş fi imaginat vreodată.

2010 va rămâne în istoria mea ca anul în care am zâmbit cel mai mult. Şi de ce nu aş fi zâmbit? Am avut vacanţe prelungite, un partener care m-a răsfăţat mult prea mult şi şansa de a-mi tasta gândurile alături de alte Belve. Dacă au existat momente de suferinţă,  au trecut foarte repede şi m-au făcut să apreciez şi mai mult clipele de bucurie şi entuziasm.

Tot ce mi-aş mai putea dori este ca anul 2011 să fie măcar pe jumătate la fel de bun ca 2010.

Cezara Popescu

Peste 2010 aproape  cade cortina. Pentru ce-i sunt recunoscătoare? Anul acesta m-am răsfăţat cu mai multe călătorii în străinătate, ceea ce a devenit pentru mine un must have.  Am revăzut locuri vechi şi-am explorat  altele noi în Belgia şi Germania, două ţări pe care le iubesc, şi am ajuns pentru prima dată în Italia.

Profesional, prima jumătate a anului a fost benefică  iar a doua ceva mai tulbure. Am  avut din nou şansa să predau şi am reluat legătura cu studenţii  ceea ce a fost  atât provocare, cât şi …fun.

De ziua mea am fost înconjurată de prieteni şi-am avut parte de surprize. Mai mult, anul acesta mi-am făcut un cadou mai special : am fost la concertul Eric Clapton & Steve Winwood care-a avut loc în iunie la Bucureşti şi a fost o experienţă fantastică !

Last but not least…în anul 2010 am intrat în echipa Belva, o echipă diversă şi multicoloră, şi asta mă bucură mult. Sper ca 2011 să aducă mai multe împliniri sub toate aspectele, sănătate şi optimism! Iar Belvelor le urez, cu drag, multă inspiraţie!

Andreea Marc

Făcând balanța pe 2010 pot spune cu bucurie că a fost un an chiar bun. L-am început în funcția de Specialist PR la Icar Tours, unde am gândit și implementat primul internship din turism și PR pe zona Moldovei. Tot acolo am conceput și blogul companiei care a câștigat locul al 3-lea la RoBlogFest pentru secțiunea Blog de companie. A fost o perioadă frumoasă, cu multe călătorii, oameni interesanți și lecții de viață.

În aceeași perioadă am intrat în Oameni din Online și am continuat să țin seminarii de PR la UAIC. Au mai fost și câteva proiecte online de ghostwriting în care m-am implicat cu mare plăcere și care au început să se înmulțească pe zi ce trece.

A urmat perioada de vară, când am renunțat la Icar și am început ceea ce reprezintă cea mai mare realizare a mea pe 2010: Belva.ro, proiectul meu de suflet. Când a venit toamna, am reluat orele la Universitate, însă marea mea dragoste și preocupare a rămas Belva.ro.

Per ansamblu, pot spune că mă simt împlinită și vreau să spun doar atât: mulțumesc mult lui Etienne pentru că m-a iubit în fiecare zi din 2010, pentru că m-a sprijinit în tot ceea ce am făcut și m-a făcut să râd și să trăiesc cu adevărat; mulțumesc băieților de la ODO pentru toate sfaturile și ajutorul oferit, în mod special lui Krumel și lui Maxu; mulțumesc studenților care îmi mențin sufletul tânăr și mi-l alimentează constant cu energie pozitivă; mulțumesc tuturor celor care mi-au adus critici și m-au făcut să văd problemele din alte unghiuri și să învăț mereu câte ceva nou; mulțumesc cititoarelor și cititorilor Belva, care au încurajat acest proiect, care au făcut din cititul Belva un ritual zilnic și care au schimbat ceva în viața lor în urma articolelor de aici și; mai ales, mulțumesc fetelor din echipa Belva, pentru că au împărtășit dragostea și pasiunea pentru acest proiect minunat, pentru că îmi transmit în fiecare zi putere, energie, pasiune, motivație, zâmbet, pentru că au spus ”DA” imediat și fără obligații și pentru că împreună simțim că putem cuceri lumea.

Clara Popescu

Pentru mine, 2010 a fost un an destul de bun, un an al schimbărilor, un an în care-am văzut noi oportunităţi şi unul în care am cunoscut oameni faini de la care-am învăţat O GROAZĂ de lucruri utile; în mare, a fost un an cu multe împliniri dar, fie vorba între noi, şi cu unele mici dezamăgiri pe care, însă, am învăţat să le depăşesc.

În 2010 am ajuns în Franţa şi m-am îndrăgostit iremediabil de Paris şi de aerul acela dichisit şi boem al oraşului, am fost în Vamă cu prieteni buni şi-am râs ca niciodată noaptea, aşezaţi pe nisipul rece, în jurul focului şi, bineînteles, am intrat în familia Belva! Mulţumesc, fetelor, că m-aţi adoptat şi pe mine, îmi sunteţi dragi toate.

Anul următor sper să fie cel puţin la fel de frumos ca 2010.

Amalia Lupășteanu

Se întâmplă multe lucruri neaşteptate într-o zi, iar într-un an şi mai multe. Anul 2010  m-a învăţat să nu îmi fac planuri dinainte şi să fiu pregătită pentru orice situaţie, m-a întărit şi mi-a oferit şansa să mă cunosc, să îmi dau seama ce vreau de la viaţă.

Am cunoscut persoane noi şi am învăţat să le apreciez pe cele care se află alături de mine. Sper ca anul ce vine să mă surprindă în mod plăcut, să cunosc cât mai multe persoane  şi să realizez tot ceea ce mi-am propus.

Zâna Tonegaru

Anul 2010 a fost unul cu bucurii şi tristeţi, cu eşecuri şi împliniri ca pentru toată lumea. În primăvara acestui an am devenit şoferiţă, lucru de care sunt foarte mândră. În vara lui 2010 a venit pe lume minunăţia mea de nepoţică pe care o iubesc nespus.

Tot în vara aceasta am intrat în familia Belva, alături de care pot să mă exprim în voie şi unde mă simt eu cel mai bine. În august am reuşit să mă angajez, am găsit un job flexibil şi plăcut unde lucrez şi acum. În rest pot spune că anul a decurs foarte repede, fiind prinsă între multe activităţi atât pe plan profesional dar şi personal.

Sursă foto

Share

2 Comments

  1. […] A fost anul 2010…. Fri Dec 31, 2010 0:10 am Cum a fost pentru Belve anul 2010? Teodora Grigorie În noaptea dintre anii 2009 – 2010, mi-am pus o singură dorinţă: să am linişte sufletească. Dorinţa nu prea mi s-a îndeplinit, dar am primit altele mai bune. Mai întâi, am avut şansa să particip la un internship, unde am învăţat multe şi am câştigat prieteni […] […]

  2. lorelaylilu says:

    Sunt bucuroasa ca fiecare si-a implinit cate un vis,ca anul care tocmai trece a fost bun,dar anul Nou care vine sa fie pentru voi ca o carte deschisa,de unde sa va alegeti retetele succesului.Alege-ti-va ce vi se potriveste si porniti la drum cu incredere!
    LA MULTI ANI !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.