O relaţie fără cuvinte
June 25, 2015
Ramona Croitoriu: ”Invitația este primul element în funcție de care invitații își vor face o primă impresie despre eveniment”
June 27, 2015

7 Puf-uri

 

Pe principiul Cine se scoală de dimineaţă… vede chestii ciudate, azi am fost martora unui fenomen de care uitasem – parfumatul gratis.

Ce-ar putea fi rău în asta? Păi… nimic, dacă eşti într-o parfumerie şi ţi se oferă acest bonus, de către personalul magazinului. Daaaaar, la raionul deodorante şi parfumuri din supermarket, e mai mult decât greşit. E nesimţire!

Şi nu, doamna nu intrase ca să testeze câteva parfumuri şi, eventual, să achiziţioneze unul. Nu, doamna mersese la sigur. Ştiu asta pentru că o deranjase coşul meu (probabil stătea în calea fericirii sale), iar eu mi-am cerut scuze şi l-am mutat. Ea n-a zis nimic, s-a întins către sticluţa de parfum şi, după 7 puf-uri, a pus-o la loc în raft şi-a plecat. Nu 1 puf de test, nu 2 că deh… pe primul îl ratase, ci 7! Cu alte cuvinte, a intrat, s-a parfumat moca şi a plecat să-şi înceapă ziua (sau să o continue, ce ştiu eu…).

Recunosc, acest fenomen nu-mi era complet străin, îl mai văzusem într-un orăşel din Franţa, în Sephora. Tanti intră, se dă cu parfum peste tot şi iese. Da’ măcar era într-o parfumerie, nu în supermarket (nu ca estul in sine ar fi fost ok)!

Oare cum ar fi să ne servim din orice, cât ne trebuie, fără să plătim?

Sursa foto: images.panet.co.il

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.