minunata lume noua
Minunata lume nouă
March 10, 2016
Gibert, Pitiriazis Gibert
March 14, 2016

Rembrandt Yourself cu Upside Down

Ai chef de o ieșire mâine seară?

Ia cu tine tonusul care te caracterizează și accesorizează-te cu un produs nou-nouț marca Upside Down.

 

Oamenii creativi de la Upside Down te așteaptă mâine seară în Meru la ora 19.00 să cunoști mâinile harnice din spatele proiectului Rembrandt Yourself – un proiect manifest născut la propriu din bannerele donate de muzee din România.

Colecția realizată este una limitată și a pornit de la opt bannere publicitare primite de la Muzeul Casa Mureșenilor din Brașov și Muzeul Literaturii Române din Iași, serigrafiate cu 2 autoportrete semnate Rembrandt: Staring și Leaning on a stone sill.

 

De ce este un manifest? Pentru că mințile creative din spatele Upside Down demonstrează încă o data că moda poate fi și responsabilă și frumoasă în același timp. În timp ce moda este a patra cea mai poluatoare industrie din lume, Upside Down pornește o initiativă de conștientizare fără să facă rabat de la calitate și aspect.

Sunt convinsă că portofelul colorat din geantă este de la Upside Down, însă țin să îți amintesc că proiectul are casa în Iași, produsele lor sunt unicat și că prin munca lor au grija să lăsăm copiilor nostri o lume mai curată.

Cu responsabilitate,

Ne vedem!

 

Sursa foto: https://pixabay.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.