Viața nu e un concurs de popularitate
March 3, 2014
Los Amantes Pasajeros sau Filmul-grimasă
March 4, 2014

Feminitate și speakeri de succes, pentru succes – partea a doua

Bonjour!

Cum este începutul vostru de primăvară? V-ați fixat ”baba” într-una din zile? Ghioceii au apărut de ceva vreme, din cauza încălzirii globale, însă eu am refuzat să-i miros până la începutul lunii Martie. Poate că-mi plac tradițiile și nu vreau să renunț la ele și poate că a devenit ceva firesc să le respect, fără a mă chinui.

Revin cu forțe proaspete și vești frumoase!

După cum știți, s-au alăturat Conferinței ”Feminitate și succes” și alți speakeri, persoane publice din România, îndrăgite de toată lumea.

Voi cita câteva dintre informațiile scrise pe Conferinteaccendo.ro, iar pentru informații suplimentare, vă puteți documenta tot de acolo.

”Conferințele sunt o modalitate extrem de eficientă pentru a-ți îmbunătați atât cunoștințele cât și abilitățile profesionale și personale. De ce? În primul rând pentru că în cadrul lor are loc o întalnire reală, autentică, între cel care deține secretul succesului și cel care urmează să-l dețină. Informația transmisă este bogată, puternică și nuanțată, iar participantul are ocazia unică de a o ajusta după nevoile sale, prin întrebări și discuții. Apoi, participarea la conferință reprezintă o excelentă ocazie pentru business networking: aici vei întâlni oameni din același domeniu cu tine sau cu aceleași interese ca ale tale, iar de la ei poți afla informații noi, importante pentru tine. Nu în ultimul rând, în cadrul unei conferințe poți participa activ la îmbunătățirea unui domeniu – de multe ori speakerii noștri ne-au transmis că au învățat o sumedenie de lucruri noi din intervențiile și întrebările participanților la eveniment.”

Personal, consider că Doamnele invitate ca speakeri la eveniment ne vor oferi la rândul lor idei foarte bune și eficiente. Având în vedere că vorbim despre oameni cu experiență în ceea ce privește viața socială în toate categoriile de profesii, sunt convinsă că ceea ce au de transmis va fi util tuturor.

Și să nu uităm de networking, care ajută atât de mult din punct de vedere profesional și nu numai! Vom întâlni personalități, femei care au întâmpinat multe situații dificile și care au tăria și dorința de a ni le împărtăși!

Eu voi merge și voi interacționa fiindcă, sinceră să fiu, sunt extrem de curioasă ce beneficii are de oferit această conferință.

Lista actualizată a speakerilor o găsiți mai jos:

Mihaela Rădulescu – prezentatoare TV

Mihaela Geoană – președintele Fundației Renașterea

Alice Năstase – Buciuță – owner al revistei Tango

Gabriela Szabo – atletă de talie mondială, Ambasadoare a Turismului

Cris Simion – regizor și scriitoare

Anca Sigartău – actriță

Delia Lungu – psiholog, expert parenting

Alexandra Copos – owner al holdingului Ana Pan

Anca Isleam – manager operațional HP România

Anca Maria Harasim – Director executiv AmCham România

Evenimentul va fi susținut de Fundația Renașterea, Sissi (Caroli Group), Sabon România și Minelli Boutique.

Unele lucruri se întâmplă rar și e de preferat să nu le ratezi! Știi rochia aia pe care-o păstrezi pentru ocazii speciale, fiindcă ”n-ai vrea s-o strici” pe o zi obișnuită? Cred că ar trebui să te gândești de două ori, fiindcă tu ești singura care poate face dintr-o zi obișnuită ceva deosebit. Deci ne vedem pe 7 Martie.

Să ieșim din tipare, zic!

Sursa foto: lakecountryorthodonticnews.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.