De ce mi se pare greu să plec de acasă
February 14, 2014
P T B S – la răscruce de drumuri
February 17, 2014

Pro și contra pentru a avea un prieten pletos

De când mă știu mi-au plăcut pletoșii. Cum altor femei le plac bărboșii, eu mereu am fost atrasă băieții cu păr lung. Nu neapărat până la fund, dar măcar un pic acolo. Nu mă întrebați exact de ce, probabil că e vreun „grup de oameni de știință” care au studiat fenomenul. Dar, având prieteni pletoși, am descoperit avantajele și impedimentele în a te întâlni cu un „rock star”.*

Ce e absolut minunat?

 1. Bărbații cu păr lung și-l îngrijesc mai bine ca femeile. Pentru noi e un fapt aproape dat, dar pentru ei e special. Și atunci dacă vreți sfaturi despre măști de păr, șampoane, metode de întreținere, e bine să aveți un pletos prin preajmă. Masca care mi-a reparat vârfurile a apărut în viața mea, evident, odată cu prietenul meu.
 2. Nu duci lipsă de riți-piți-uri. Da, sunt simple, de obicei negre sau maro, dar atunci când ieși pe undeva și mori de cald și ți-ai uitat clama acasă, e util să ai un bărbat care are un elastic de păr mereu la el.
 3. Ai o pufoșenie cu care să te joci. În afară de pisici și câini cu blană moale și pufoasă e enorm de relaxant să te joci în părul cuiva. Cu cât mai lung cu atât mai bine.
 4. Poți să experimentezi diverse coafuri. Vrei un coc și nu știi cum ți-ar sta? Nici o problemă. Ai un manechin pe care să încerci.     
 5. Are cine să te perieze. Pentru că un pletos mereu va înțelege cât de importantă e îngrijirea părului, te va ajuta să ți-l îngrijești.
 6. Pentru că arată epic. Care personaj din Tolkien sau Game of Thrones NU are păr (măcar un pic) lung?
Jason Momoa

Jason Momoa

Arată atât de bine încât ce e mai puțin minunat e că…

 1. Toată lumea se va uita la părul lui. Mai ales dacă are o chică glorioasă, va întoarce priviri. Tu, mai puțin.
 2. Este păr peste tot. În canalizare, în pat, în covor, în nasul tău. Să-l strângi e un coșmar. E părul tău înmulțit cu cel puțin doi.
 3.  Dacă nu arată bine, arată dezastruos. Sunt unii bărbați care nu au chica sau fizionomia potrivită pentru păr lung dar cumva tot insistă să și-l lase să crească. Dacă nu stă bine (sau dacă arată ca o fată), nu e pentru el.
 4. Societatea românească încă asociază părul lung cu „tatuații ăia”, „rockerii ăia nespălați” etc. E trist, dar e adevărat.
 5. Crește consumul de produse de îngrijire. Pare puțin dar încercați să aveți prieten un bărbat cu lungimea medie la păr de juma de metru să vedeți cum consumați o butelcă XXL de șampon pe lună.

Bitch Please

Notă: Nici un bărbat nu a fost rănit în scrierea acestui articol. Articolul nu își dorește convertirea femeilor la cultul bărbaților pletoși.

Surse foto: ioannascheezburger.com,

tumblr.com

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.