Unde se duc zilele lungi de vară?
August 15, 2011
Azi fac exerciţii de dicţie
August 16, 2011

365 de zile de răsfăț

Tu mai ții minte ce făceai anul trecut, pe 6 septembrie?

Dacă faci parte din cei 235 de oameni care ne-au fost alături încă din prima zi, înseamnă că anul trecut te delectai cu primul răsfăț, Karaoke cu prietenii, citeai despre lupta mea nesfărșită cu celulita sau îi răspundeai lui Teo la întrebarea ”Tu ce alegi: cariera sau familia?”.

Anul trecut, pe 6 septembrie, lansam Belva.ro, după multe luni de brainstorming și sesiuni de make-up și hairstyling aplicate Belvei din logo.

Anul trecut, pe 6 septembrie, eram o mână de 9 editoare care și-au propus să scrie cu pasiune despre lucrurile din viața lor și care au reușit să-i facă pe cei 235 cititori să le povestească și altora despre noi.

Într-un an, am adunat multe cuvinte frumoase pe care le-am notat conștiincios într-un Google Doc (am fi vrut să spunem că sunt adunate într-un carnețel frumos colorat, dar nu e cazul să mințim acum):

de_ce: am găsit o revistă online de femei care e chiar mișto: http://belva.ro

– Andreea Roibu: ”Prima dată când am citit Belvita mă gândeam că sunt biscuiți făcuți de Belve, dar mi-am dat seama că am mâncat și eu și se gasesc în comerț :))”

Somnulescu

Marius Sescu

– Paul Pădurariu: Proiectul Belva este un proiect interesant. Și să sperăm că vom vedea pe viitor revista Belva.

Într-un an, ne-am înconjurat de noi cititori, de noi editoare și de mulți parteneri.

În data de 6 septembrie 2011, Belva.ro împlinește un an iar belvele vor să împartă bucuria cu toți cei care le-au fost alături în acest an frumos. Începând cu ora 19.00, pentru câteva ore, Cafeneaua Maideyi se va belvifica și se va umple de râsetele noastre și ale invitaților noștri. Vom râde, vom gusta delicii și ne vom distra cum nu s-a mai vazut! 

Vă invităm să stați cu ochii pe Belva.ro pentru că urmează o groază de lucruri bune!

Sursa foto: Flickr.com

Share

2 Comments

  1. Irina says:

    Intr-adevar, anul trecut pe 6 septembrie am citit primele articole pe Belva si de atunci le citesc in fiecare zi cand apar 😀
    Felicitari pentru ceea ce faceti si pentru articolele si povestile frumoase si din suflet pe care le impartasiti cu noi! 🙂

  2. Ines Prodan says:

    Mulțumim, Irina, pentru că ne-ai fost alături de la început! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.