Ce necrolog citim azi?
March 10, 2011
Dependentă de soare
March 10, 2011

100 minute de plăcere

Dacă tot fu 8 Martie, prin însăși semnificația zilei, mi s-a cuvenit o zi de răsfăț. Sar peste florile primite, cantitatea de ciocolata mâncată și prânzul delicios, la restaurant, împreună cu ale mele colege de serviciu. Mă voi rezuma la cele  aproximativ 2 ore de relaxare pe care le plănuisem de 4 zile.

Saună + masaj = 100 minute de plăcere, minute în care am uitat totalmente de mine.

Prima oprire: sauna. O ședință de 30 de minute de saună uscată (2 sesiuni a câte 15 minute, cu pauză între ele) face minuni organismului. Căldura îți mărește ritmul inimii, îți dilatează vasele de sânge și îți îmbunătățește circulația. Datorită temperaturilor mari, începi să transpiri și astfel să elimini toxinele din corp. Dacă adaugi levănțică sau eucalipt (precum am procedat eu) vei simți  și beneficiile aromaterapiei: relaxare și revigorare.

Sauna urmată de masaj face minuni asupra întregului corp. Eu nu m-am abătut de la regula aceasta. Am continuat cu, nici mai mult, nici mai puțin de 60 de minute de masaj. Cu mișcări când ferme ,când blânde, când scurte, când circulare, mi-au fost “vindecate”: capul, gâtul, umerii, brațele, spatele, abdomenul, picioarele, tălpile.

Iar dacă vă-ntrebați dacă persoana care m-a masat era una de sex feminin sau masculin, ei bine, aflați că era un el. N-o să afirm că frumusețea-i fizică nu a contribuit la revigorarea mea. Cum Dumnezeu să se fi întâmplat altfel? Emana doar energii pozitive în juru-i!

În acest moment, mă declar relaxată fizic și psihic! N-am putut ieși din salon fără să nu-mi fac o programare pentru săptămâna ce vine.

Încercați și voi! Precum menționam, face bine psihicului și fizicului.

 


Sursă imagine

Share

1 Comment

  1. Diana says:

    Drooling! Eu le-am incercat separat, nu le-am combinat. Imi pot imagina efectul de dupa:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.